logo
logo
in english
to checkout
close menu

Usein kysyttyä

Toimitusaika

Valmistamme tilaukset 2-5 päivän kuluessa (+postitus) riippuen tuotteesta ja tuotantotilanteesta. Jos tilauksesi on kiireellinen, voit valita kassalla Kiireellinen toimitus +3€, jolloin tilauksesi ohjautuu kiireellisten tilausten listalle. Kiireelliset tilaukset lähtevät matkaan 2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Muista valita kiireelliselle tilaukselle myös nopeampi toimitus, kuten Posti- tai Lähipaketti.

Viikonlopun aikana tehdyt kiireelliset tilaukset lähtevät matkaan viimeistään tiistaina (silloin kun alkuviikkoon ei osu juhlapyhiä).

Nouto

Myös nouto verstaaltamme arkisin klo 8-13 (Onkapannu 2/ Jyväskylä) on mahdollista sovittaessa. Tee tilaus normaalisti ja kirjoita Lisätoiveisiin ”Nouto”. Laita meille myös noudosta sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@decocut.fi. Ilmoitamme kun tilaus on valmistunut ja palautamme postimaksun.

Rikkoutunut koriste

Pakkaamme koristeet erityisellä huolella, mutta joskus toimituksessa paketti saa liian kovia kolhuja. Ota tällöin paketista kuva ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@decocut.fi.

Koriste omasta kuvasta tai omalla fontilla

Kakkukoriste, taulu, avaimenperä tai muu koriste onnistuu hienosti myös omasta kuvasta tai ideasta. Kuvan tulee mielellään olla tarkka musta-valkoinen kuva tai siluetti, mutta myös muunlaiset kuvat soveltuvat. Ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@decocut.fi.