Usein kysyttyä

Toimitusaika

Valmistamme tilaukset 2-5 päivän kuluessa (+postitus) riippuen tuotteesta ja tuotantotilanteesta. Jos tilauksesi on kiireellinen, voit valita kassalla Kiireellinen toimitus +3€, jolloin tilauksesi ohjautuu kiireellisten tilausten listalle. Kiireelliset tilaukset lähtevät matkaan 2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Muista valita kiireelliselle tilaukselle myös nopeampi toimitus, kuten Posti- tai Lähipaketti.

Viikonlopun aikana tehdyt kiireelliset tilaukset lähtevät matkaan viimeistään tiistaina (silloin kun alkuviikkoon ei osu juhlapyhiä).

Nouto

Myös nouto verstaaltamme arkisin klo 8-13 (Onkapannu 2/ Jyväskylä) on mahdollista. Valitse tilatessa toimitustavaksi Nouto.

Rikkoutunut koriste

Pakkaamme koristeet erityisellä huolella, mutta joskus toimituksessa paketti saa liian kovia kolhuja. Ota tällöin paketista kuva ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@decocut.fi.

Koriste omasta kuvasta tai omalla fontilla

Kakkukoriste, taulu, avaimenperä tai muu koriste onnistuu hienosti myös omasta kuvasta tai ideasta. Kuvan tulee mielellään olla tarkka musta-valkoinen kuva tai siluetti, mutta myös muunlaiset kuvat soveltuvat. Ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@decocut.fi.