Tietoa meistä

Laserleikaten puisia koristeita ja lahjoja toiveiden mukaan

Kauniiden ja ainutlaatuisten asioiden luominen on meille intohimo. Yrityksemme perustettiin vuonna 2018 rakkaudesta puisiin esineisiin ja käsillä tekemiseen. Verkkokauppamme avaamisen jälkeen tilauksiemme määrä kasvoi nopeasti ja kiitollisina olemme saaneet valmistaa koristeita jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille.

Suuri osa myymistämme leikkuutuotteista valmistetaan räätälöidysti asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Kehitämmekin jatkuvasti verkkokauppamme valikoimaa vastaamaan paremmin asiakkaidemme toiveita, jotta meiltä tilaaminen olisi jatkossakin mahdollisimman helppoa ja selkeää.

Leikkaamme esineitä myös asiakkaidemme omien kuvien perusteella. Usein yritysasiakkaillamme on valmis toive esimerkiksi käytettävistä tyyleistä ja malleista. Autamme kertomalla miten leikkaus koivusta onnistuisi ja viemme suunnittelun yhteistyössä loppuun. Leikkaamme myös kokonaisuuksia ja mallistoja suunnittelijoiden valmiista tiedostoista.

Raaka-aineiden ja toimintamme luontoystävällisyys ja kotimaisuus ovat meille tärkeitä

Käyttämämme korkealaatuinen ja ekologinen koristekoivuvaneri on peräisin kestävän kehityksen periaatteella kasvaneista suomalaisista metsistä. Pakkauksissa käytämme kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. Loputkin tarvikkeet tilaamme lähes yksinomaan kotimaisilta vastuullisilta yrityksiltä.

Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Laserpajamme sijaitsee Jyväskylässä, jossa tuotteemme valmistetaan alusta loppuun – suunnittelusta aina valmiiseen pakkaukseen saakka. Esineiden valmistuksessa hyödynnämme laserleikkaustekniikkaa, mutta teemme suuren osan valmistusprosessin esi- ja jälkikäsittelystä käsin. Tällöin jokaisen leikkaamamme esineen laatu voidaan varmistaa ennen sen luovutusta eteenpäin.

Tärkeimpiä arvoja meille ovat luotettavuus ja laadukkuus sekä positiivisuudella ja hymyllä tekeminen 😊

Sarlotta

Heidi

Aino

Jukka

Vihtori

Katja

Taru

Sampsa

Sini

DecoCutin tiimi

Sanna

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai mistä tahansa muusta asiasta verkkokaupassamme, räätälöidystä työstä tai aikatauluista, autamme mielellämme. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@decocut.fi tai hyödyntää Yhteystiedot-sivulta löytyvää yhteydenottolomaketta.

avainlippu